Dag 0 – Afscheid suiker

Standaard

De cursus ‘Ik Eet Suikervrij’ begint morgen. Vandaag mag ik voor voorlopig de laatste keer flink snoepen, fris drinken en suiker in mijn koffie doen. Mijn energielevel geef ik vandaag, ondanks de hoge ‘energiewaarde’ van suiker, een magere 6. Niet heel fit dus, maar dat ben ik eigenlijk nooit en dat is gelijk één van de belangrijkste redenen om te experimenteren met suikervrij leven.

De suikervrije cursus
Op Facebook viel mijn oog op de advertentie van de gratis ‘Ik Eet Suikervrij cursus’. Ik besloot direct dat ik mee deed. Klik op de share-button, tiktik “Ik doe mee!” Nee, ík krabbel níet meer terug!

12 dagen lang. GEEN SUIKER! GEEN ZOETSTOFFEN!

Voordelen suikervrij leven
Mijn doel: meer energie krijgen. Op de website van de suikervrije spoedcursus las ik wat suiker met je kan doen – en dat was geen kort lijstje. Wist jij dat suiker kan leiden tot concentratieproblemen, depressie, stress, stemmingswisselingen, after dinner dips, constipatie, slapeloosheid, vitaminetekort en zelfs kanker? Ik geef de bron het voordeel van de twijfel en probeer het uit.

De komende 12 dagen fungeer ik als proefpersoon voor het suikervrije dieet. Iedere dag schrijf ik eerlijk wat ik voel en merk zodat jij als lezer bij jezelf kunt nagaan of je het ook het proberen waard vindt. Heb je één of meerdere van de volgende klachten, houd dan vooral mijn posts in de gaten.

ADHD, after dinner dips, agressiviteit, allergieën, alvleesklieraandoeningen, astma, artritis, buikpijn, cariës, chagrijnig zijn, chronische bijholteontsteking, constipatie, concentratieproblemen, darmklachten, depressie, diabetes, diarree, eczeem, futloos, gedragsstoornissen, hoofdpijn, hoog cholesterol, hypoglycemie, kanker, leveraandoeningen, maagzuur, migraine, minder immuniteit, nierziekten, opgezette buik, oververmoeidheid, osteoporose, reuma, schildklierproblemen, slapeloosheid, stemmingswisselingen, stofwisselingsproblemen, stress, spijsverteringsproblemen, verminderde weerstand, verstopping, vitaminetekort, zenuwziekten.” (Voedzo, Gratis Ik Eet Suikervrij cursus – http://ikeetsuikervrij.nl/)

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s